Automatiseringseftersyn

Få et gratis 360 graders automatiseringseftersyn

og mulighed for op til 250.000 kr. i offentligt digitaliseringstilskud

Som virksomhedsejer ved du at det er jeres evne til at eksekverer på jeres digitaliseringsindsatser som definerer jeres muligheder for vækst.

Du har sikkert en naturlig forkærlighed for jeres produkter, kunder og jeres brand. Sådan skal det være, men digitalisering er mere end det. Og ofte er det de områder man selv har mindst øje for, der har det største potentiale.

Derfor tilbyder vi jer en 360 graders analyse af jeres samlede automatiseringsmuligheder. Så I kan have fokus på der hvor jeres forretning kan flyttes mest.

Husk: Deadline for din SMV Digital ansøgningen er den 16 april 2021

Kontakt os på 3126-2562 eller contact@cognifirm.com så vi kan sætte jeres ansøgning i gang med det samme.

Godkendt rådgiver

Indsatsen først får værdi, når I får implementeret de bedste indsatser. Det kan vi også hjælpe jer med at komme i mål med.

Vi er godkendt SMV Digital rådgiver, og det betyder, at vi kan hjælpe jer med at søge om et tilskud på mellem 100.000 og 250.000 kr. til digitalisering af jeres virksomhed. 

Og hvis I har lyst, kan vi også hjælpe jer med at følge projekterne helt til dørs. Enten ved at anbefale de bedste leverandører til jeres behov, ved at tage ansvaret for jeres digitale projekter eller måske også ved at udvikle de tiltag, som digitalisering påkræver.

Hvad er SMV Digital?

SMV digital er en offentlig tilskudsordning som administreres af de 6 danske Erhvervshuse og Erhvervsstyrelsen. Ordningen giver SMV virksomheder mulig for at søge tilskud til projekter, som øger jeres digitalisering.

Overblik

Giver jer et 360 overblik over jeres automatiseringsmuligheder

Tilskud

Hjælpe jer med at søge om et 100.000 kr. SMV Digital tilskud til jeres projekter

Kom godt i gang

Hjælper jer med at sætte de tiltag i gang der giver give mest værdi for jer

Overblikket er gratis. Alt hvad det kræver af jer er en times servicebesøg hos jer af os, så vi kan kortlægge jeres automatiseringsmuligheder

Om os

Cognifirm er IT udviklingshus med speciale i automatiseringer, og vi har udviklet vores eget standard automatiseringssoftware. Det kan hjælpe jer med at fjerne manuelle opgaver, der eksempelvis kræver indtastning i flere IT-systemer. Derudover har vi en udviklingsafdeling med 10 udviklere, der løser de opgaver som vores eller andres software løsninger ikke kan håndtere for jer.

Cognifirm er ejet af tre partnere Per Tversted, Per Damgaard og Ramesh Packirisamy med mere end 20 års erfaring med IT-udvikling. Vi har både arbejdet for de store som Nykredit, TDC, Saxo Bank til webshops i alle størrelser og for klassiske produktionsvirksomheder.

Husk: Deadline for din SMV Digital ansøgningen er den 16 april 2021

Kontakt os på 3126-2562 eller contact@cognifirm.com så vi kan sætte jeres ansøgning i gang med det samme.

Næste skridt

Book et 360 graders servicebesøg og få overblikket over jeres virksomheds automatiseringsmuligheder. Efter besøget får du din rapport, og hvad der skal ske derefter er helt op til dig.

Du starter med at bestille dit 360 Graders Automatiseringseftersyn her: